قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ
احمد توکلی در گفت و گو با راهبرد معاصر پاسخ داد:

چرا جلسه امروز مجمع تشخیص بدون نتیجه پایان یافت؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جلسه امروز مجمع برای استماع صحبت های اشخاص داوطلب سخنرانی تشکیل شد. در جلسه امروز بین 10 تا 12 نفر از 18 نفر از داوطلبان سخنرانی، فرصت صحبت پیدا کردند و مجال برای ایراد به سخنرانی دیگر درخواست کنندگان نرسید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۰۸

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لوایح FATF برگزار شد که بدون نتیجه به پایان رسید. در همین ارتباط احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره چرایی بدون نتیجه پایان یافتن بررسی لوایح , موکول شدن آن به جلسه آینده مجمع در گفت و گو با "راهبرد معاصر" گفت: «جلسه امروز مجمع برای استماع صحبت های اشخاص داوطلب برای ایرد سخنرانی  تشکیل شد که تمام آنها فرصت ایراد سخن و مطرح کردن نکات مدنظر خود را نداشتند.»

 

وی با بیان اینکه «در این جلسه بین 10 تا 12 نفر از 18 نفر از داوطلبان سخنرانی در مجمع، فرصت صحبت داشتند و فرصت برای ایراد به سخنرانی دیگر درخواست کنندگان نرسید»، تاکید کرد: «به دلیل اهمیت ویژه این بحث و لزوم تبیین صحیح گزاره ها و مختصات مربوط به FATF، مجمع، جلسه شورای مذاکرات را نپذیرفت و تصریح کرد لازم است که اعضای داوطلب صحبت های خود را به شکل کامل مطرح کنند و دولت هم تمام حرفها و نکات خود را بیان کند،  تا دیگر اعضا در شرایط شفاف و منطقی و با بصیرت کامل بهترین تصمیم را برای کشور و مردم بگیرند.»

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص عدم حضور حسن روحانی رئیس جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس به عنوان اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در یکی از مهم ترین جلسات این مجمع گفت: «آقای روحانی که مدتهاست در جلسات مجمع حضور پیدا نمی کنند اما آقای لاریجانی امروز به دلیل مشغله کاری فرصت حضور پیدا نکرد.»

 

توکلی در پایان تصریح کرد: «مصلحت کشور ایجاب می کند آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور در جلسه مجمع تشخیص به ویژه جلسه آتی حضور پیدا کند.»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار